Home » Behandelingen en opleidingen

Simple Touch is een krachtige behandeltechniek die helemaal aansluit bij deze nieuwe tijd, het Aquarius tijdperk. Het helen mag steeds sneller en gemakkelijker. Door zijn eenvoud is deze methode voor iedereen toegankelijk, zowel om te ondergaan als om zelf te leren. In dit Aquarius tijdperk zijn er heel veel behandelmethodes. Iedere methode heeft waardevolle elementen. Simple Touch is daarop een goede aanvulling en uitbreiding.

We gaan uit van het zelfherstellend vermogen dat ieder mens heeft. We zijn echter vergeten hoe we dit kunnen gebruiken om onszelf gezond van lichaam en geest te maken en te houden. De basis van het zelfherstellend vermogen is ons zuivere bewustzijn. Door uit het denken te gaan, kun je in contact komen met je zuivere zelf. Van daaruit kunnen er mooie dingen gebeuren, mits we ervoor open staan. We kunnen gemakkelijk bij de informatie komen om voor jou belangrijke thema’s en alles wat erbij hoort op te lossen. Alles wat maakt dat we er (nog) niet voor open staan, wordt door deze simpele techniek snel opgelost.
Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken.

We richten ons in het algemeen teveel op dingen die we niet willen of kunnen zijn en vergeten eigenlijk wat we wel willen. We zien alleen de problemen. Vanuit het denken in problemen moeten we gaan denken in mogelijkheden. Kijk wat je wel kunt en blijf niet hangen in je beperkingen. Er zijn DIP-pers en DIM-mers. Een DIP-per is iemand die denkt in problemen en een DIM-mer is iemand die denkt in mogelijkheden. Wat wil je zijn?

Meer informatie:
Basisworkshop
Simple Touch Toepassingen

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops