Home

Mijn naam is Evelyn Krisman. Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Na 33 jaar voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs, was dat boek wel uit. Ik kwam in een burn-out terecht en besloot dag te zeggen tegen het onderwijs en me volledig op mijn hobby te storten: werken met helende energie.

Via Reiki, Seichem en Shambhala kwam ik in 2006 in aanraking met Quantum Touch. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, het lesgeven kon ik niet laten. Al snel werd ik instructeur en gaf ik maandelijks een workshop. Nog geen jaar later maakte ik kennis met de Thèta-techniek. Geweldig om al die blokkerende overtuigingen er zomaar uit te kunnen trekken. En ook mooi om te combineren met Quantum Touch.

De Reconnection/Reconnective Healing was een prachtige aanvulling. Het is een krachtige energiefrequentie die fantastische resultaten oplevert, zowel fysiek als emotioneel.

In het voorjaar van 2010 kwam Touch of Matrix op mijn pad. Deze techniek maakte voor mij het plaatje compleet. Tot eind 2013 heb ik met veel plezier mensen opgeleid.

Na jarenlang te hebben gewerkt met de technieken die door iemand anders zijn ontwikkeld was het begin 2014 tijd om mijn eigen workshop te ontwikkelen en mijn eigen syllabus te schrijven. Samen met een collega heb ik de Simple Touch ontwikkeld.
De naam zegt het al: een heel eenvoudige methode, heel gemakkelijk te leren en toe te passen, met verbluffende resultaten.

Inmiddels heb ik al een aantal jaren een groeiende praktijk voor heling van lichaam en geest; voor bewustwording en transformatie. Er komen steeds nieuwe dingen bij. Zo kunnen we opgesloten emoties opsporen en vrij maken en emotionele conflicten oplossen.
Alle disciplines zijn binnen een sessie te combineren, zodat we voor iedereen het meest passende pakketje kunnen samenstellen.

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops