Home » Behandelingen en opleidingen

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld.”
-Eric Pearl-

Reconnective Healing® en The Reconnection® zijn in 1993 geïntroduceerd in Amerika door dr. Eric Pearl. Hij beëindigde een van de meest succesvolle chiropractiepraktijken in Los Angeles toen hij en anderen getuige waren geworden van spectaculaire genezingen. Sindsdien zet hij zich volledig in voor de verspreiding van “light and information” van het Reconnective Healing proces. Naast verscheidene presentaties op TV heeft hij gesproken op uitnodiging van de Verenigde Naties en publiceerde hij onder andere in The New York Times. Een korte introductiefilm kunt u hier zien.


Dr. Eric Pearl
In zijn boek beschrijft dr. Eric Pearl zijn ontdekkingsreis naar deze nieuwe frequenties van genezing en hoe deze voor iedereen toegankelijk zijn. De buitengewone genezingen die bij Reconnective Healing® cliënten worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld. Er is veel belangstelling vanuit de medische wereld. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht en bevestiging gevonden van deze bijzondere energie die in onze tijd beschikbaar is gekomen.

Meer informatie:
Reconnective Healing®
Personal Reconnection®
Verloop van een sessie
Tijd en kosten

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops