Home » Behandelingen en opleidingen » The Reconnection®

Reconnective Healing® is een vaak levensveranderende ervaring waarbij gebruik gemaakt wordt van nieuwe frequenties die heling toestaan op mentaal, emotioneel, geestelijk en fysiek niveau. De energieën die geactiveerd worden door de Reconnective Healing® practitioner werken tot lang na de sessie door.

Wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten heeft aangetoond dat Reconnective Healing® zich duidelijk onderscheidt van andere vormen van energiegenezing zoals Reiki, door onder andere te observeren wat er gebeurt met de EEG’s en ECG’s van de practitioner en de cliënten. [EEG: elektro-encefalogram, ECG: elektrocardiogram]

Reconnective Healing® trekt grote belangstelling van vooraanstaande artsen en medische onderzoekers in ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd.

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops