Home » Behandelingen en opleidingen » The Reconnection®

De intentie van de persoonlijke reconnectie is ons op ons originele levenspad terug te zetten. Door het Reconnection® proces worden wij verbonden met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau van zijn. Het staat ons toe om een toevloed van licht en informatie te ontvangen die ons lichaam, verstand en geest transformeert, blokkades opruimt, onze balans herstelt, onze intuïtie opent en ons levensdoel versneld naderbij brengt. The Reconnection® staat onze lichaamsenergie toe om wederom perfect af te stemmen met het heelal en vestigt permanent een krachtige verbinding met de bron van al het welzijn. Om de graad van reconnectie te bereiken die hierbij ontstaat, zult u, in zekere mate, healing als deel van het proces ervaren.

The (Personal) Reconnection® is ontworpen om het systeem van de energiecirculatie van het lichaam, de acupunctuur-meridianen en chakra’s aan te sluiten op een veel groter ‘axiatonaal’ systeem van het energieveld dat de planeet omringt en energie en informatie aan het heelal doorgeeft.

Het proces om zich opnieuw aan te sluiten (to reconnect) kan maanden door gaan nadat de Reconnection® sessies hebben plaatsgevonden.

The Reconnection® is een ervaring van twee sessies, verdeeld over opeenvolgende dagen en behoeft nooit te worden herhaald; zodra deze is uitgevoerd is zij volledig en compleet.

Het bestaan van deze recent beschikbaar gekomen genezende frequenties is inmiddels duidelijk aangetoond in de praktijk en in laboratoria.

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops