Home » Behandelingen en opleidingen » The Reconnection®

Tijdens een sessie ligt de cliënt op een massagetafel. Alleen de schoenen gaan uit. De practitioner beweegt de handen op enige afstand om de cliënt; deze wordt niet aangeraakt. Iedere sessie is uniek en specifiek voor de cliënt. Toch worden er enkele overeenkomstige ervaringen gemeld. Cliënten geven vaak duidelijk diverse waarneembare sensaties aan, zoals beelden met geur en/of kleur. De practitioner deelt hierin mee en heeft dikwijls verschillende gewaarwordingen bij diverse plekken rond het lichaam. Ook gebeurt het dat het lichaam van de cliënt onwillekeurige bewegingen maakt tijdens het in aanraking komen met het ‘licht en de informatie’ vanuit het universum.

Kleding: Draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar.
Geur: Vermijd voor aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.
Sieraden: Alle sieraden zijn toegestaan, zolang ze je niet storen.

Tijdens een sessie is het niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra’s te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het Universum/God/Liefde (kies zelf de omschrijving welke voor jou prettig is), jou brengen wat jij nodig hebt.

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops