Home » Behandelingen en opleidingen

Sinds mei 2007 ben ik gecertificeerd Thèta facilitator.

Herprogrammeren van blokkerende overtuigingen en (waarde)oordelen

Thèta-heling is bedoeld voor mensen die met persoonlijke uitdagingen, thema’s, blokkades, of klachten lopen, zowel op lichamelijk als op psychisch en/of emotioneel gebied, en de oorsprong niet kunnen achterhalen waardoor heling niet lukt of terugval optreedt.
Blokkeringen kunnen op verschillende niveaus zitten. Ze kunnen ontstaan zijn zowel in dit leven, als in vorige levens, of doorgegeven zijn door onze (groot)ouders, of zelfs op zielsniveau zitten
Deze techniek brengt harmonie en balans in denken en voelen, in lichaam en ziel.

Hoe werkt de Thèta techniek?
Door middel van spiertesten uit de kinesiologie worden blokkades en ontbrekende referentiepunten opgespoord.
De facilitator maakt verbinding met de Bron, de Schepper. Vanuit die verbinding geeft hij opdracht tot heling of om wijzigingen aan te brengen.

Meer informatie: ::
DNA-activering

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops