Home » Behandelingen en opleidingen » Thèta heling

In ons DNA ligt alle informatie over ons persoonlijk leven vanaf het begin der tijden.
Van de 12 strengen die ons DNA bevat, zijn er bij de meeste mensen maar 2 actief. De andere 10 zijn door een terugval in het bewustzijn al duizenden jaren “slapend”, maar kunnen nu geactiveerd worden. Gevolgen: omkering van het verouderingsproces, vollediger bewustzijn in onszelf, toegang tot onze volledige genetische blauwdruk. We komen dichter bij onszelf.

De grondlegster van de Thèta DNA helingtechniek is Vianna Stibal.
De principes ervan werden al in de oudheid toegepast door o.a. de oorspronkelijke bewoners van Australië, Hawaï en de Indianen.

“Een voorbeeld uit mijn praktijk:
Een man van midden 60 heeft 20 jaar geleden een hersenbloeding gehad. Sinds die tijd kan hij nauwelijks praten: afasie. Na een DNA-activering praat hij weer in volzinnen.”

Artikelen:
Ger Lodewick: Thètaheling
Ger Lodewick: Schoonheid
Ger Lodewick: Heling, toegepaste quantummechanica

Welkom
Op deze site kunt u de verschillende behandelmethodes bekijken waarmee ik werk. Kiezen is niet nodig, want in de Simple Touch komen alle technieken samen.

Wilt u een sessie of een workshop bijwonen? Neem dan contact op via e-mail, contactformulier of telefonisch. Alle geplande workshops zijn in de agenda te vinden.

Hopelijk voorziet deze website in alles wat u wilt weten over mijn praktijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Krisman
evelyn-touch.nl
Agenda

Geen activiteiten.

Contact
Karperkolk 19
8017 NL Zwolle
telefoonnummer 038-4652949
e-mail info@evelyn-touch.nl
website: evelyn-touch.nl

Contactformulier | Aanmeldformulier workshops